Zgadzam sie Diablico co do zasady, że tańszy kosmetyk wcale nie jest gorszy od droższego. wielokrotnie przejechałam się na trwałości kosmetyków markowych a te tańsze okazaly sie o wiele lepsze, ale ja mimo wszystko wolę kupować te drozsze kosmetyki, bo (przynajmniej w moim wypadku) jest mniejsza szansa wystpienia uczulenia.
IzaBella ja mam tak samo... wolę troszkę więcej kaski przeznaczyć na kosmetyk, bo nieraz po tych tańszych zmagałam się z uczuleniem (dotyczy to głównie tuszu - bywało, że chodziłam z przekrwionymi oczami...) :mrgreen:
Skoro macie z "tym" problemy :roll: , to po co to kładziecie :lol: . Miałem kiedyś dziewczynę uczuloną na lateks... :mrgreen: , o losie, męskiej części forumowiczów nie polecam :mrgreen:
_________________ Don`t fear the reaper...
IzaBella [Usunięty]
Poziom: 3
HP: 0/44
0%
MP: 21/21
100%
EXP: 3/9
33%
Wysłany: 2010-02-17, 02:21
Lestacie no własnie dlatego, ze mamy problem z uczuleniemi wybieramy drozsze kosmetyki, bo sa lepiej testowane i wykorzystywane do ich produkcji są lepsze materiały, ja np. większośc kosmetyków mma z yevs rocher, bo oni są bardzo ekoogiczni i wim, ze te kosmetyki nie zrobią ki krzywdy. mogę wieć barć dokąłdnie wszytskie w ciemno :-D .
hmmm mój makijaż.... ostatnio wymyśliłam:
blada twarz, kredka czarna(tylko na górze) do tego cień (w zależności od upodobań) , czerwona(TAK! CZERWONA) kredka na dół i... ciemny brąz jako "cienie" pod oczami...
Dla mnie właśnie tak wygląda wampirzyca... nie wygląda to pięknie (ale czy trup wygląda?)aczkolwiek podoba się wielu ludziom w szkole^^ :mrgreen:
nie pytam jak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: trzeba było wołać o fotkę :-P a nie wysilać (tudzież zaśmiecać) mózg hehe :-D
Czarny, czarny i czarny.. A ja dla podkreślenia koloru oczu lubię niebiesko-czarny cień, hrhrhr ^^ tzn, niebieski cień, a na to czarne kropki, mrr ^^
i do tego jakieś tam usta, najlepiej ciemne (nie czarne ani czerwone!)
ja zaś tak się maluję, hrrhrhr ^
_________________ "Przemieszczam się z pomieszczeń do pomieszczeń.
Ile jeszcze tychże pomieszczeń zmieszczę?"