Świetne !
Ktoś wcześniej wspomniał o tym, że te "mordki" pomazane krwią nie są za specjalne- całkowicie się zgadzam.
Ciężko poznać mi kto jest kim
Bardzo mi sie podoba :-D
Ej, jest teraz nowy aktor przebrany za wampira. Jest to Johny Deep. Znacie Kapitana Jacka Sparrowa? Albo Szalonego Kapelusznika z Alicji W Krainie Czarów (tej z 2010 roku)? Teraz Johny Deep ukazany został w postaci dziecka nocy...
Johnny Depp, nie Deep. Wybacz ale na punkcie jego nazwiska jestem uczulona. Takie zboczenie zawodowe.
Myślę, że film, w którym Depp gra wampira będzie wart zobaczenia. Zamierzam się z nim zapoznać, Depp jest świetnym aktorem, każdy film jaki z nim widziałam, zawsze mnie wciągał. Polecam "Czekoladę", że tak offtopicznie dopiszę.
_________________ I danced with the shadows
In tranquil chaos I lay naked in the rain..
Widziałam dzisiaj zwiastun. To, że film będzie genialny dzięki kreacji aktorskiej Johnnego mogę założyć w ciemno. Jednak zaczyna mnie już męczyć scenografia i kostiumy utrzymane w jednym klimacie. Od Edwarda Nożycorękiego przez Charliego i fabrykę czekolady, Sweeneya Todda aż do Alicji w Krainie czarów Depp wygląda bardzo podobnie. W Mrocznych cieniach pojechali po całości i jest przychlastowa fryzurka, skupiona mina i blada twarz. Nie żebym narzekała, ale przydałoby się troszku innowacji.
_________________ Pożrę nie tylko Twoje ciało ale i duszę.